WESPRZYJ ROZWÓJ HARCERZY I ZUCHÓW – TWOJE 1,5% MA DLA NAS OGROMNĄ WARTOŚĆ .

Galeria Szczepu

Zapraszamy do oglądania zdjęć - linki do stron poniżej 

Rok szkolny 2022/2023

Biwak Szczepu

Gala 10 lecie Szczepu

Szczepowe Mistrzostwa Sportowe 2023 

11 Listopada 2022 

Jesienne Spotkania na Szlaku 2022

Biwak Szczepu 09.2022

Zbiórki Harcerskie

Zbiórki harcerskie cz2

Biwak DH 06.2022

Rok szkolny 2021/2022

Święto Flagi 2022

WOŚP 2022

Biwak Szczepu 

Rajd Szczepu

Narodowe Święto Niepodległości 

 

Rok Szkolny 2020/2021

Biwak Szczepu

Rajd Szczepu 

Ro k szkolny 2019/2020

SMS - Szczepowe Mistrzostwa Sportowe 2020

WOŚP 2020

Świeto Odzyskania Niepodległości 2019

Biwak Kadry

Rok szkolny 2018/2019

Święto Flagi 2019

Biwak Szczepu

Rok szkolny 2017/2018

Obóz Szczepu - harcerze, zuchy 
Święto Flagi 2018
Warsztaty teatralne
WOŚP 2018
Biwak Kucoby 2017
Święto Drzewa 2017
Jesienne Spotkania na Szlaku 2017
JSNS cz 2
11 Listopada 2017


Rok szkolny 2016/2017

Biwak Szczepu 2016 - baza Pająk - zuchy
Biwak Szczepu 2016 - baza Pająk - harcerze
Święto Pieczonego Ziemniaka 2016
Jesienne Spotkania na Szlaku 2016
WOŚP 2017
Święto Flagi 2017
Dzień Dziecka 2017


Rok Szkolny 2015/2016

Biwak Szczepu Siamoszyce - część harcerska
Biwak Szczepu Siamoszyce - część zuchowa
Jesienne Spotkania na Szlaku 2015
Święto Pieczonego Ziemniaka
WOŚP 2016
Święto Flagi 2016


Rok szkolny 2014/15

Maj 2015
Święto Flagi 2015
Wesołek 2015
1 Szczepowe Mistrzostwa Sportowe
WOŚP 2015
Święto Niepodległości 2014
JSNS - Jura 2014
Biwak Szczepu Janów 2014 - Zuchy
Biwak Szczepu - Janów 2014 - Harcerze
Otwarcie Harcówki
Zlot z okazji 100-lecia ruchu zuchowego



Poprzednie

Biwak Szczepu - Drogomyśl : część harcerska
Biwak Szczepu - Drogomyśl - część zuchowa
Święto pieczonego ziemniaka - przekazanie zuchów
Jesienne Spotkania na Szlaku 2013
25 Lat Towarzystwa Przyjaciół Łazisk
Festiwal Bajkolandia 2013  - aby wyświetlić wszystkie zdjęcia należy klinąć z lewej strony na wszystkie zdjęcia

22 Finał WOŚP
Święto Flagi 2014
Dzień Dziecka



Brak komentarzy:

Prześlij komentarz